LÜKS MARKA ÜRÜNLERİN UYGUN FİYATLI MUADİLLERİ!


Yeniden tatil arası verdikten sonra herkese merhabalaar :)

Bugün ki konumuz yine tabiki vazgeçilmezimiz ayakkabılar.Sizlere yine büyük markaların tasarımlarına nasıl uygun fiyatlı sahip olabilirsiniz ondan bahsedicem tabiki örneklerle ve tabiki hepsi (bir tanesi hariç) yeni sezondaaann !!!
Seçtiğim parçaları görmeye hazırsınız bence,

1)İlk örneğimiz Proenza Schouler marka ayakkabıdan gelsin (2.122tl) bence peki yanındaki ayakkabı nerden ve ne kadar dersiniz birebir aynısı değil mi sizcede o da Mango'dan geçtiğimiz sezon indirimden hala bulabilme ihtimaliniz var tabiki 50tl.



2)İkinci örneğimiz ise Aquazzura (966 tl)ayakkabılardan gelsin o zaman neredeyse aynısını Zara'dan (269 tl) bulabilirsiniiz!



3)Ve sırada hepimizin hayallerini süsleyen Chanel(4311tl) markasından gelicek evet evet yanlış duymadınız,peki benzerini kim yapmış derseniz tabiki cevabım Zara(119 tl).

4)Şimdi de sırada yeni trend olmuş bir parçadan bahsedicem trendin ve terliğin sahibi tabiki Rihanna Puma(235 tl) ile hazırladağı koleksiyondaki terlikler hem çok trend oldu ayrıca oldukçada konforlu:) Benzerine ise hem Oysho hemde Zara'dan (119 tl)ulaşabilirsiniz.

5) O zaman Puma'nın Rihanna koleksiyonuyla (410 tl) devam edelim.Çok sevilmiş kapış kapış gitmiş ayakkabıları sizde benim gibi yetişip alamadıysanız üzülmeyin Zara (169 tl) bir örneğini yapmış bilee:)


6)Büyük sükse yapmış olan Miu Miu balerin ayakkabılarıyla (1815 tl)devam edelim o zaman tabiki benzerleri YİNE Zara'da (169 tl).


7)Şimdide sırada benim en bayıldığım markalardan biri olan Valentino'da(1830 tl) bu ayakkabıların bir örneğide tabiki yine yeni yeniden Zara'da (119 tl).

Postumu beğendiyseniz bloguma abone olmayı ve yorum bırakmayı unutmayın, bekliyoruum :) 















0 yorum:

Abone Olmak İçin :)