KAPSÜL GARDROP !!!

                               

Herkese Merhabalaar :)

Sizlere çok merak edilen ve yetişkin bir insanın mutlaka dolabında bulunması gereken parçalardan bahsedicem.Bizler buna kapsül gardrop diyoruz.Tarzınız ne olursa olsun bu değişmeyecek ve senelerce kullanabileceğiniz kaliteli kumaştan parçalar olmalı.Kapsül gardrobunuz her hangi acil bir durumda düşünmeden giyebileceğiniz, kurtarıcı parçalardan oluşmalı.Her kadın sabah kalktığında 'Ah ne giyicem' derdine düşer elbette...İşte bu kapsül gardrop sizi bu durumdan kurtarıcak ve her türlü durumda şık ve bakımlı görünmenizi sağlayacak.Tabiki bu kapsül gardrop dolabınızın temelini oluşturacak, tarzınıza uygun trend kıyafetler gardrobunuzun değişen parçaları olacak.Sezona,trende tarzınıza göre değişecek parçalar eğlence için varlar.Ben sizlere değişmeyecek ölümlük parçalardan bahsedeceğim okumaya devam ediin !!!

1)DIŞ GİYİM
Camel renk bir trenchcoat:T-shirt ve jean ile haftasonuna uyarlayabilir aynı zamanda kalem etek ve beyaz bir gömlek ile işe uygun bir kombin elde edebilirsiniz.

Siyah deri ceket: (tarzını kendi tarzınıza uygun seçebilirsiniz motorcu,klasik vs.)Çizgili bir t-shirt ve kalem etek ile arkadaş toplantısına gidebilir veya siyah basic bir elbise ile kombinleyerek gece eğlenmeye çıkabilirsiniz.

 Siyah blazer ceket:İster içine gömlek ve siyah ispanyol paça pantolon ile işe uyarlayabilir,ister bir t-shirt ve şort ile arkadaşınızın doğum gününe gidebilirsiniz.

2)ÜST GİYİM
Beyaz v yaka t-shirt:Her şeye uyan bir parça gece payetli bir etek ile, gündüz bir jean ile ,işte kalem bir etek ve blazer ceket ile kombinleyebilirsiniz.

Çizgili t shirt:Kalem etekler, şortlar,jean,pantolon hepsiyle günlük hayata uyarlanabilecek bir parça.Kesinlikle dolabınızın olmazsa olmazı!

Beyaz pamuklu gömlek:İster haftasonu önden düğümle bağlayarak kullanabilir,ister klasik bir ceket ve pantolon ile iş toplantısına gidebilirsiniz.

Siyah basic elbise:Toplantıya,gece eğlenmeye,arkadaşlar ile toplanmaya uygun siyah düz kesim kalem siyah pamuk viskon jarse karışımlı bir elbise dolabın kurtarıcısı olacak.

3)ALT GİYİM
Yırtıksız bir koyu renk jean:Hiç bir zaman modası geçmeyecek vücudunuza uygun koyu renk bir pantolonu,bir stiletto ve büsiyer ile geceye,bir tshirt ile haftasonuna,beyaz bir gömleği önden bağlayarak arkadaşlarınız ile buluşmaya gidebilirsiniz.
Siyah bir kalem etek:Jarse bir siyah kalem eteği;T-shirt ile haftasonuna,gömlek veya bluz ile işe,bir büstiyer veya crop top ile geceye uyarlayabilirsiniz.
Siyah ispanyol paça pantolon:Yine crop bir bluz veya büstiyer ile geceye,basic bir t-shirt ile arkadaş buluşmalarına,gömlek veya ipek bir bluz ile işe kullanabilirsiniz.


4)AYAKKABI
Ten rengi bir stiletto:Her dolabın vazgeçilmezi, her kıyafete uygun, kurtarıcı bir parça.

Siyah tek bantlı bir ayakkabı:Bir çok elbiseye ve eteğe şıklık ve sexy bir imaj katabilecek bir ayakkabı
Camel rengi bir bot:Her mevsimde giyilebilecek festivale, haftasonuna,alışverişe giyilebilecek pantolon ile kışa etek ve uçuş uçuş elbiseler ile yaza uyarlanabilecek bir bot!(Kim demiş bot yazın giyilmez diye bal gibide giyilir)

  Siyah klasik bir babet:Her kadına her yaşa uygun bir parça çocuğunuza bile bırakabileceğiniz bir hatıra.Her kıyafete ve her tarza uyarlanabilecek nadir parçalardan.

                           




5)ÇANTA
Siyah çok yönlü çanta:Hem çapraz hem elde hemde kola arasak kullanılabilecek detaysız her tarza uygun kurtarıcı bir çanta üstelik her kıyafete uyarlanabilir.

Kırmızı çapraz çanta:Kapsül gardroba renk katacak yandan ve çapraz asarak rahatça kullanılabilecek hem işe hem geceye hem haftasonuna uyarlanabilecek muhteşem bir parça.
6)AKSESUAR
Takılar:Her kadına yakışan pırlanta kolye,minimal geometrik küpeler,kendiniz dizayn edebileceğiniz çocuğunuza bırakabileceğiniz bileklik.
Eşarp ve şallar:Hem işe hem günlük hayata uyum sağlayabilecek parçalar hem jean ile hemde klasik takımlar ile muhteşem uyum sağlayabilir.
Güneş gözlüğü:Çoğu yüz tipine uyum sağlayabilecek modası geçmeyecek klasik bir gözlük aynı zamanda modern.
Kemer:Renk ve desen kullanmadığımız bir kapsül gardrop için güzel hareket katacak bir alternatif leopar desenli kemer,hem jean hemde klasik etek ve pantolona uyum sağlayacak bir seçenek.





0 yorum:

Abone Olmak İçin :)